Tre år etter 22.juli 2011 kommer Anders Behring Breiviks far med sin bok, og sitt tilskudd til mer kunnskap om og forståelse av ABB - (- og gjør den det? - jeg prøver å gi svar på det i min omtale)
Jeg har prøvd å få med meg det som er skrevet rundt ABB av bøker, derfor valgte jeg også å lese denne fra Juritzen forlag. En "grei" bok som har livets rett?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

...men jeg har fått forståelse av at han faren toer sine hender og legger all skyld på oppveksten av ABB på moren hans. At dersom ABB hadde vokst opp hos ham så ville de ha diskutert? ekstreme ytringer. Forstå det den som kan. Klart at boka sikkert er interessant for noen mennesker men jeg tror ikke det for min egen del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, vil ikke si det kommer frem slik i boken - den er da forholdsvis saklig og etterrettlig slik. Les selv og bedøm.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin