Eg likte denne boka. For det første har den små humoristiske kommentarar, som skal forestille kommentarar skrivne av Harry Potter (spesielt om farlege beist og at Gygrid sikkert kjem til å skaffe eit eksemplar snart). For det andre likte eg at eg kjende igjen (les: klarte å hugse) så mange av artane frå Harry Potter-bøkene og hugsa i kva samanheng vi møtte på dei. Likte delen som omhandlar drakar svært godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei.
Har du, eller kjenner du noen som vil selge meg denne boka?
Er en julegave til en bror som er veldig interessert... også har vi lett en stund etter denne :)
ilsen Camilla

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Beklager virkelig at jeg ikke har svart før, men jeg håper du fant den i tide! Jeg kjøpte den på en bokhandel i England, men sider som bokkilden, bookdepository eller amazon vil nok også ha den, om du fortsatt trenger å få tak i den :)

Hilsen Kathrine

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HTone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild Sritaoline