Etter å ha begynt på Anne B. Ragdes siste bok 'Jeg har et teppe i tusen farger', forstår jeg at jeg blir nødt til å lese 'Arsenikktårnet' om igjen ganske så snart!
Jeg var nok ikke helt klar over at denne historien handlet om forfatterens mor og bestemor da jeg leste boka i 2005.
Anne B. Ragdes mor kaller sin mor Heksen, og jublet da Heksen døde.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg visste heller ikke at Arsenikktårnet handlet om forfatterens mor og bestemor. Kanskje jeg bør lese den om igjen før jeg leser Jeg har et teppe tusen farger...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har nettopp lest Arsenikktårnet om igjen nå, og angrer ikke på det. Den er glitrende godt skrevet! Tror alle som vil lese Jeg har et teppe i tusen farger vil ha stor nytte og glede av å lese denne også, før eller etter, eller samtidig. Boka kan meget godt leses om igjen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Arsenikktårnet er min Ragde-favoritt. Jeg synes det er det beste hun har skrevet. Ikke særlig litterær kvalitet i "teppet", men den har noe besnærende over seg. Jeg har omtalt den her.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da blir det Arsenikktårnet først...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holder jo på med Jeg har et teppe i tusen farger nå, og føler et sterkere og sterkere ønske om å lese Arsenikktårnet om igjen på grunn av stadige henvisninger til den boka. For Anne og mora snakker mye om fortida på slutten av livet til mora, og mye av fortida var jo moras barndom i Danmark med Heksen. Det var hennes kjærlighetsløse oppvekst der, som ble mye av årsaken til at hun ble den hun var; ei mor som ikke var som alle andre mødre.
Vet ikke helt om jeg skal anbefale deg å lese den ene før den andre, men selv er jeg iallfall temmelig sikker på at jeg skal finne fram Arsenikktårnet igjen snart, for å friske opp igjen den historien.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

ConnieKaramasov11Hilde H HelsethMads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethHarald KIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeIngebjørg