Dette var en bok jeg måtte lese på videregående i engelsktimen, og som skulle analyseres og anmeldes. Jeg er SÅ UTROLIG glad for det. Av en eller annen grunn er det denne boken jeg først tenker på når jeg først tenker på gode bøker. Vet ikke hva det var som fascinerte meg så innmari, og handlingen husker jeg ikke hele av, men den har tydeligvis brent seg fast i både hjerte og sinn.

Så jeg kan ikke annet enn å anbefale den! Hehe! Jeg leste den på engelsk og innbiller meg at det er det beste. Tror det også skal være en film om den, men den har jeg ikke vært borti.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmyEmilie GeistGVEivind  VaksvikIngunn SFarfalleJan Erik  OlsenReadninggirl20edgeofawordLilleviArcticDwarfLibraritas vNina BallerinaMari Nordø LommelunRandiBjørn  BakkenKarin BergTone Maria JonassenLena Risvik PaulsenLeseberta_23Beathe SolbergBkSraDevoralibrosKay NilsenIngerMia HusefestNina J.B.HildeBenedicteArne SjønnesenHanne KolbruMonica CarlsenErikEli R. GjengstøRisRosOgKlagingHilde H  HelsethCarine JensenAud- HelenMartine GulbrandsenEli Hagelund