Han, ja! Det er rett og slett en kul bok. Jeg storkoste meg! Håper du liker omtalen - følg gjerne bloggen på facebook også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Omtalen var fin! Og bloggen din også - bra tiltak, og jeg skal nok ta en titt på andre omtaler du har der, også. (Jeg er en av særingene som ikke vil være på FB, så du får unnskylde at jeg ikke kommer til å bli en av følgerne der.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk skal du ha. Og jeg skjønner veldig godt at stadig flere ikke ønsker å være på facebook - så du er overhodet ikke sær :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tja - det er jo mye annet sært med meg også, da vet du - all denne lesingen, for eksempel.;P Men takk for trøsten, okkesom! :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KKirsten LundFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeEli HagelundKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheiaKikkan Haugen