dette er offisielt en av mine yndlingsbøker! jeg kan ikke huske sist jeg grein så mye over en bok!!! det var på en måte godt å lese om en kvinne som ikke var så despereat at hun hiver seg etter en mann selv om han har både kone og barn....for de er det nok av i bøker! jeg syns synd i henne som bare går rundt og ønsker og ønsker....og gjennom hele boken ventet jeg på at han skulle hive seg etter henne:D virkelig en av de mest rørende bøkene jeg har lest! loving it!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig, fantastisk nok. Samartin har en helt egen måte å skrive på. Som leser blir man dratt rett inn i handlingen med hennes fantastiske skildringer. Hun er definitivt en av mine yndlingsforfattere :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

enig med deg, en vakker bok rett og slett! Denne er en av mine absolutt favoritter, i tillegg til "drømmehjerte" og "senor peregrino".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er veldig lettlest og lett å like. Ikke helt yndlingsbok og heller ikke "gråte"bok for meg, men likte denne boka bedre enn Drømmehjerte - foreløpig- er ikke helt ferdig ennå - er veldig spent på slutten. En dårlig slutt kan ødelegge hele boka..... Vel, ferdig med boka - det kom noen tårer på slutten - litt amerikansk happy ending, men ødela ikke inntrykket totalt. Lest ut boka i løpet av to dager - ble fasinert :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boken er rørende på sin egen måte, selv om jeg kanskje ikke er der at jeg vil kalle den en av mine yndlingsbøker. Om jeg skulle plukke ut en favoritt av forfatterens bøker ville nok Drømmehjertet seire over Salvadorena. Men en hver bok om Sør Amerika havner i god jord hos meg. Salavdorena passer bra når været er grått og kveldene lange. Den er ikke unødvendig tung å lese, og historien kan svelges uten at den setter seg fast i halsen eller etterlater en bitter ettersmak. Blir likevel spennende å se hva som kommer videre fra denne forfatteren når hun blir enda mer faststøpt i skrivingen sin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHarald KHeidiMads Leonard HolvikElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyerSynnøve H HoelTonje Sivertsen