Dette ble for meg bare en for kort smakebit av en historie jeg godt kunne satt mer pris på hvis jeg hadde fått den flesket ut til en ordentlig roman. Det er nok materiale her til at Hobb godt kunne gitt oss en ordentlig serie! Men jeg setter selvsagt pris på å få enda en historie fra Buckeep Castle. Litt er bedre enn ingenting! Denne bør alle fans av Fitz og Fool lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Helt enig, jeg hadde elsket å satt tenna litt ordentlig i denne historien, kjenner jeg nesten blir litt frustrert over at det var det hele nå som jeg er ferdig. Heldigvis for meg er jeg såpass fersk Hobb fan at jeg har en hel serie til å se frem til å lese før det er tomt!
Kort bok eller ei, absolutt verdt å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva