De siste påskene har jeg pleid å lese noe natur-filosofisk de morgenene jeg er velsignet med at det ikke kommer aviser:-) Mens morgensolen har flommet inn på mitt kjøkken (vel, - ikke bestandig det, da!) har jeg kost meg med "Kilden" av Gabriel Scott eller "Walden" av Henry D. Thoreau. I år skal jeg lese meg inn i de nord-svenske skoger i følge med de menn som gjennom tidene har åpnet skogen for Kerstin Ekman, slik hun beskriver i "Herrerna i skogen".

Til andre tider på døgnet skal jeg lese Roy Jacobsens "Frost", også kanskje Arto Paasilinnas "De hengte revenes skog". Og dukker lydbokversjonen av Knausgårds "Min kamp 1" opp i postkassen tidsnok, så blir det nok til at jeg hører på den, - i solen var planen, men det spørs!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild S