Denne angrer jeg å ha kasta bort tid på, ikke særlig mye til historie, avskyr det påtatt illiterate i språket som et virkemiddel i fremstillinga av historien og syns Bessy bare var ei jente som lot kjeften stå altfor mye åpen. Hva er interessant med denne fortellinga? Har hørt det meste før og dessuten fortalt bedre. Ikke noe sjakktrekk akkurat, å gi ut ei bok full av feilstavinger med overlegg... Syns det hele har manglet en rød tråd, ei bunnlinje, men eneste jeg har klart å trekke ut av det hele handler om å karre seg ett hakk opp på rangstigen for Bessy, derav toer istedet for én på terningen. Forfatteren avsluttet, er det jeg belønner. Endelig ferdig med herket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk for denne omtalen! Ser at vi har mye felles når det gjelder hva vi liker og ikke liker, og denne her var jeg i ferd med å starte på lydbok, men fant med nå noe annet i stedet! Livet er for kort til å brukes på middelmålige bøker en ikke koser seg med. Så igjen, takk for at du skriver så ærlig om dine opplevelser av bøkene :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin Lothe