Jeg VIL like denne boka. Jeg prøvde virkelig å lese den ferdig, men den var så seig.. har ikke lest maken. Jeg forstår overhodet ikke hvordan den har fått så gode kritikker og så mange favorittstempler.. fatter det ikke

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg tenkte det samme da jeg nettopp hadde startet, og i enkelte passasjer. Et tips kan være å velge å akseptere at man ikke til enhver tid kan ha oversikt over hvem som er under kommando av hvem, og hvor forskjellige armégrupper befinner seg, og heller fokusere på det essensielle i boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Jeg skjønte heller ikke at boka fikk så god kritikk, før jeg spurte folk i markedet. Saken er at den ikke er spesielt godt skrevet.

Poenget, fikk jeg høre, er at mange av dagens jødisk bøker har en politisk agenda(Heia Israel, stakkars oss, vi trenger en egen stat.)

I motsetning til førkrigsforfattere som F.Kafka og I. B. Singer, de nøyde seg med å fortelle en god historie, handler det nå om å få sympati for Israel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hm, okei. Får kanskje en litt bedre forståelse med den vinklingen. Men dog.. synes ikke den er bra fordet :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågTovemay britt FagertveitIngunnJEllen E. MartolSaraLilleviEivind  VaksvikMarita LoeAnn ChristinJoannReidun Anette AugustinEirin EftevandTor VinterMarit HåverstadMorten MüllerLailaHarald KIdaIrene KnudsenEvaTone Maria JonassenWencheLisbeth Kingsrud KvistenTorill Elisabeth RevheimHeleneritaolineTone HJenny Dahl BakkenTanteMamieDolly DuckKikkan HaugenReidun GranbergAnn EkerhovdMonaBLJanne BrovoldJarmo LarsenIngvild RosslundBritt ÅseIngunn S