Tja, hva skal man egentlig si om denne, da? Har jo hørt så uendelig mye bra om Adler-Olsen, så jeg fant ut at jeg måtte prøve.
Boken er bra skrevet, og det er egentlig grunnen til at jeg gir tre. For; mye annet i denne er det ikke. Boken er kjedelig. De første 347 sidene er egentlig et langt gjesp, men de siste 52 er knallbra! Kjedsomhet er nok den største grunnen til at det tok meg lang tid å lese denne, samtidig som andre ting fristet mer (kanskje nettopp pga spenningsnivået i denne).
Jeg håper "kvinnen i buret" er Adler-Olsen sin "Kakkerlakkene"og "Flaggermusmannen". Nesbø startet etter min smak også særdeles dårlig, men fikk fart i bøkene etterhvert. Så jeg fortsetter å lese Adler-Olsen, og håper det samme skjer her!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg har lest de fire første og synes kanskje "Kvinnen i buret" var best. Språket og humoren tiltalte meg i begynnelsen, men så gikk jeg lei Adler-Olsens morsomheter. Men mange er nok veldig uenig med meg her. Kjøp og les én og én av gangen, det er ofte lurt :) Holdt nettopp på å kjøpe flere e-bøker av et for meg ukjent forfatterpar, og etter å ha lest litt i den første i en serie, endte jeg opp med å avbryte boken. Sjelden jeg gjør det, og glad jeg ikke brukte mer penger på de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er mann jeg vettu, så jeg klarer bare en bok av gangen :)

Jeg synes ikke de morsomhetene som flere kommenterer, var så forferdelig morsomme...Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det, men den første boken fenget ikke meg. Hverken på den ene eller andre måten. Har startet på fasandreperne, og den begynte i alle fall spennende!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla