Harry Potter bøkene har alltid vært blandt mine favortittbøker. Jeg kommer aldri til å bli for gammel for Harry Potter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ikke jeg heller! Nettopp fullført den første boken for n'te gang, og gleder meg alt til å fortsette! Er rett og slett som å møte gamle venner, når jeg leser om Harry, Ron og Hermione og de andre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, det er sant! Jeg kommer til å lese disse bøkene til min dødsdag. Uansett hvor mange ganger jeg leser dem så ler jeg like mye hver gang Fred og Frank dukker opp, gråter like mye hver gang enda en karakter forsvinner og føler urettferdigheten like sterkt som første gangen. En barnebok som uten noen formanende pekefinger liker evner å engasjere, men fremst av alt glede.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Libraritas vIdaellinoronilleKay NilsenKristineLailaReadninggirl20vaskeklutIngunn SLeseberta_23Bjørg Marit TinholtJulie StensethKaren RamsvikTrygve JakobsenAnn ChristinRune SEster SLabbelineMorten BolstadEivind  VaksvikAnjaAud- HelenBjørg L.Marianne KesselLilleviKjartanDolly DuckAvaElisabeth SveeStine SevilhaugHelena EAud Kristine JohnsenSynnøve H HoelSiljeLeseaaseHeidi Nicoline ErtnæsTorill Elisabeth RevheimRandiAsiljehusmorLene Andresen