Nå har jeg ikke lest mange krimbøker, men hvis dette er representativt, så blir jeg nok skuffet framover. Innledningen startet så spennende med kvinnen som prøver å rømme, men det er det eneste store høydepunktet i boka. Boka var grei lesning, men jeg forventet så mye mer. Mye mer action, en tanke mindre byråkratiske problemer og mer ute i felten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig med deg, grei lesing, men ikke noe mer enn det. Skjedde ikke stort her og veldig opplagt, ingen store overraskelser, men det er vel mer sånn virkeligheten er enn det blir fremstilt i annen krim, var mer hendelser fra Rhodes liv i politiet virket det som. Mer en dokumentar/selvbiografi. Vær helt trygg, det finnes mye bedre krim enn dette, prøv Jan Erik Fjell, Øystein Wiik for å nevne noen, det er skikkelig bra krim.Spennende så det holder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica Carlsen