Jeg har flere tanteunger, og vil gjerne gi de bøker i gave. Og siden de alle er gutter, så er jo faktabøker spennende.
Men jeg sliter med å finne bøker som jeg selv synes er gode, og ikke minst godt skrevet.

Jeg husker i min barndom da jeg leste om alle disse kjente personene i bokserien som het:
Historien om Newton
Historien om Einstein, John Lennon, Madam Curie osv. Veldig fine og gode biografier.

Noen som har tips?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du har jo Fortellingen om, flere å velge i der. Har lest en del av dem selv, og etter at jeg leste den om Fridtjov Nansen lånte jeg meg Nord i tåkeheimen på biblioteket. Jon Ewo har også skrevet bra fagbøker, har lest 6 av dem så langt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Disse skal jeg sjekke ut, merkelig at de ikke ante noe om disse hos bokhandleren. Jeg har jo selv lest de. Men Ewo skal sjekkes ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mange gode faktabøker men det hadde vært fint å vite ca. alder på guttene ;-) Da kommer jeg gjerne med tips. Sånn helt generelt er jo f.eks. Hva ville dyrene hatt som jobb. Veldig god for de yngste. Artig, morsom og lærerik.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar. Denne gutten det er snakk om nå er 9, så alderen spenner fra 4 til 12.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterHarald KTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaSynnøve H HoelaRmaNdA Bais