Som vanlig når jeg har veldig høye forventninger til en bok, så blir jeg litt skuffet. Dette er en helt grei krimbok etter min mening. Helt greit å slå i hjel litt tid med, men ikke så mye mer. Syns at persongalleriet ble for stort for en såpass tynn bok, jeg følte ikke at jeg ble ordentlig kjent med karakterene. Hadde håpet på en mer psykologisk triller, og savnet det psykologiske aspektet av hva ofrene gjennomgikk. Så handlingen ble litt tynn for min smak, men som sagt helt grei underholdning. Og veldig spennende på slutten!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Veldig enig med deg. Jeg forventet en spennende bok, men følte det var alt for mange drap, og at ikke en gang de situasjonene ble spesielt spennende. Falt heller ikke for karakterene, og som kvinne synes jeg det ble for mange hentydninger til forskjellsbehandling av menn og kvinner i politiet i løpet av boken. Jeg ville heller hatt færre drap, mer oppbygging mot drapene og mye mer omkring etterforskningen. Enig i at det tok seg litt opp mot slutten da :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.