Samuel Bjørk er et pseudonym for en forfatter som visstnok har skrevet en del før, men ikke nødvendigvis krim. Vi skal til Oslo. Politiet mistenker at det står en seriemorder bak en rekke barnedrap i byen. En spesialenhet innen politiet får i oppdrag å løse saken før flere småjenter forsvinner.

Vi møter etterforskningsparet Munch og Møller. Den ene en kjederøykende brumlebass i 50 årene, med god apetitt. Den andre ei spinkel og skjør kvinne på snart 30. Sammen med resten av gjengen i etterforskningsteamet starter de jakten på det de antar er en gal barnemorder.

Denne boka har det meste av det en actionthriller skal ha: tempo, spenning, overraskende vendinger, psykisk ustabile personer, ja til og med en kristen sekt. Allikevel blir det hele litt forutsigbart og lite nytenkende. Personene virker karikerte og handlingen har vi strengt tatt lest før.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

AvaCarine OlsrødKirsten LundStig TReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H Hoel