Eneste grunnen til at jeg gadd å lese denne ferdig var kun nysgjerrighet, hvordan ender dette. Uansett, dette var en ufattelig teit og dårlig skrevet bok. Ikke spennende overhode, og språklig var den banal og barnslig, elevene mine skriver bedre.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Etter hvert som jeg leser (sideantallet har passert 40 og jeg er på vei mot 50) har det begynt å blinke rødt "alle veier". Jeg blir matt av denne tankevirksomheten til jeg-personen. Handlingen utvikler seg knapt mens tanke-utgytelsene dominerer. Jeg innser, tar sjansen på det i alle fall, at sånn kommer det til å fortsette. Og det er en seilas jeg bestemmer meg for ikke å være med på (over 600 s.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Støtter din omtale, men jeg gadd bare lese 126 sider, da hadde jeg fått nok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mge