Å telle duer ble søndagsboken min denne helgen. Jeg begynte såvidt å lese på lørdagskvelden og leste rundt 20 sider da, men sparte resten til en bedagelig og planløs søndag. En rolig kosedag med en god bok i sofakroken. Fortellingen er enkel, morsom og sjarmerende, men også iblandet mer alvorlige toner. Det er ikke bare Germain som lærer å bli glad i menneskene rundt seg - jeg ble også glad i ham og Margueritte. Jeg hadde ikke lyst til at fortellingen skulle være over da jeg begynte å nærme meg slutten!

En minneverdig bok med en lun varme, med karakterer å bli glad i og både rørende og tankefull handling. Å telle duer gjorde min regnværsgrå søndag mer koselig.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg har kjøpt filmen og bestilt boken i disse dager. Har akkurat kost meg med filmen nå, den var virkelig sjarmerende. Nå er jeg spent på boken, sjelden jeg ser filmen først men klarte ikke å vente.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, nå fikk jeg lyst til å se filmen jeg også. Får se om jeg får tak i den når eksamensmaset er over, og jeg kan slappe av og kose meg... :) Håper boka faller i smak også!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sier meg også enig.
Plukket med meg leseeks fra bokhandelen min og begynte på den ut av kjedsomhet og mangel på andre ting å ta meg til. Jeg hadde ikke hørt eller lest en eneste anmeldelse av boka, og det ble en utrolig fin leseopplevelse for meg.
Ja, den varmet bare, og den gjorde meg glad i gamle damer og fikk meg til å savne bestemor :)

Når jeg tenker etter så er flere av favorittbøkene mine bøker som jeg ikke har hørt om tidligere, og som jeg derfor ikke har noen forventninger til. ...Kanskje en idé å slutte og lese anmeldelser og heller ta fatt på historiene med et "plettfritt sinn"? :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Veldig enig i alt du skriv. Boka er varm og sjarmerande!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg og kosa meg med denne boka. Ei varm, morosam og klok forteljing om vennskapen mellom den litt tilbakeståande Germain og den gamle dama Margueritte. Boka minner meg litt om Saman er ein mindre aleine, men denne er enklare.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den er helt nydelig, synes jeg! Det har dessverre vært slik at mennesker med lese- og skrivevansker gjerne har blitt sett på som "litt tilbakeståande". Hovedpersonen i boka sier det selv også: "Folk som alltid tar deg for en dust - særlig meg - hvis du ikke er så flink til å lese".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe SolbergMarit HåverstadKjetil Klakegg Bergheimleser42Monica CarlsenDaffy EnglundHeleneRuteressSigrid NygaardmgekntschjrldHarald KHildeE .LesevimsaTone Maria JonassenBenedikteRandiSynnøve H Hoelingar hHilde H  HelsethTheaTonje-Elisabeth Størkersenerlend kongsvollTorill Elisabeth RevheimHanne MidtsundLilleviRisRosOgKlagingRufsetufsaMarie ØstvoldIngunn SMartine GulbrandsenCtinaVersionMariannegretemorTone SundlandAnne Lise JohannessenKikkan HaugenNina M. Haugan FinnsonsveinBk