Her var det mange overraskelsar. Litt outrert persongalleri, men eg måtte flira litt av satiriske skildringar av sørstatsmiddelklasse. Eg-person slit med store problem. Og ein overraskande, men nitrist slutt. Godt det var fiksjon. Les denne hvis du er lei av politikrim!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skjønner ikke systemet her, så svarer deg. Jeg finner rett og slett ikke ut av denne boken. Det er noe med språket som ikke stemmer. Kanskje den er dårlig oversatt, kanskje den er håpløs å oversette, kanskje jeg ikke har vært lenge nok i USA. Det er noe glassaktig, kunstig ved den, men siden jeg først har lånt den, skal jeg tvinge meg gjennom den. Fins det for øvrig en eneste sympatisk karakter her?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg