Fin "road movie" om Levi Henriksen som har tatt med seg familien til USA for å finne en mann han aldri har møtt, men som har vært viktig for ham siden han var ungdom.

Denne boka fikk meg til ønske å reise til USA!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Storkoser meg på denne Amerikareisen med hint til musikk, film og gamle helter! Ønsker den skal vare lenge....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det har vært fascinerende å følge Levi Henriksen på biltur gjennom USA, på jakt etter de symbolene som har skapt myten om Amerika i hans - og våre alles - hjerter! Jeg hadde store forventninger til boken, kanskje for store, for etter en stund dalte entusiasmen litt. Jeg syntes det ble litt for mye selvironi og skildring av dårlig kommunikasjon med kona, - noe han antakeligvis har rettet opp gjennom en senere bok med kjærlighetsdikt;). Men SÅ, mot slutten tar den seg helt inn igjen, og jeg ender - uten tvil - med å gi den en femmer!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å, dette var ei fin fin bok! Skrevet lett og humoristisk. Gir et godt innblikk i amerikansk kultur! Levi Henriksen anbefales på det varmeste! Han er en av kanskje Norges beste forfattere innenfor sin sjanger; skittenrealisme/dirty realisme. Løp og les!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjempefin og morsom bok on tobarnfamilien Henriksen. Jeg koste meg virkelig med boka til Levi som tar oss med på biltur rundt forbi i USA. Målet for turen er å oppspore en fordums "hippie fra amerika" i Montana. Handligen i boka er selvopplevd og skrevet med mye varme og kjærlighet til "gamle helter" innen musikk, litteratur og film.
"Jakten på Kongsvingers første hippie", jeg falt pladask for boka og måten han får til drivet i boka, en sprudlene og glad bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasAmanda AGrete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer Gabrielsen