Stor glede av hver og enkelt av novellene! Roald Dahl har med hver minste detalj som skal til for å gi liv til hver historie. Alle sammen bygger seg opp nervepirrende høyder før de, som seg hør og bøy i en novelle, tar en helt annen vending og lar leseren sitte igjen måpende. Flere av novellene har en avslutning der vi så vidt tør å gjette oss til hva som skjedde etter at siste linje ar lest ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Roald Dahl er en mester i å kamuflere groteske scenarioer som hverdagshistorier. Setningene leveres med en selvfølgelighet som er beundringsverdig slik at en ikke kan annet enn å måte over forfatterens dristighet og undre oss over om vi har skjønt det riktig. Som du sier: hva skjedde egentlig etter siste linje? Vi kan bare undre oss og hoppe videre til neste novelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaHarald KFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmorJulie StensethVannflaskeSiri HelsethTom-Erik FallaAntheia