Som alle de andre Harry Potter-bøkene levde Halvblodsprinsen opp til forventningene. Ettersom det er på slutten av serien har mye bygget seg opp og vi når et vendepunt i løpet av boken. Halvblodsprinsen er absolutt verd å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det har du helt rett i! Dette er kanskje den boken jeg både lo og gråt mest av. Med Lulla Lunekjær som rumpeldunk kommentator og Lavendel Brun som innpåsliten kjæreste med Ronny som sitt utpekte offer, har J.K. Rowling latt nyte sider trå frem og midt blant Malecruxer og en mørk fortid, finnes det faktisk rom til latter og tenårings problemer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hi hi boken er veldig bra men det er noen bøker som er enda bedre tenk men harry Halvblodprinsen er en sååååå bra bok:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

KristofferEivind  VaksvikJostein RøysetAgnete M. HafskjoldannelinguaReadninggirl20HildaHelge V. PrestrudBeate KristinLesevimsaKaren RamsvikEster STrine S. AustbøTherese HolmLeseaaseAgnethe Katarina LandrebokxleserBruno BilliaertToveLisbeth Kingsrud KvistenIda Aas RødningsbyHanneVibekeLeseberta_23Librosaurus vTanteMamieBeate HusbyØyvind BerekvamRoger MartinsenmoiraBenedicteEli SeimRufsetufsaSol SkipnesAnjaJan-Olav SelforsHeleneKristinJohn LarsenTone H