Som alle de andre Harry Potter-bøkene levde Halvblodsprinsen opp til forventningene. Ettersom det er på slutten av serien har mye bygget seg opp og vi når et vendepunt i løpet av boken. Halvblodsprinsen er absolutt verd å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det har du helt rett i! Dette er kanskje den boken jeg både lo og gråt mest av. Med Lulla Lunekjær som rumpeldunk kommentator og Lavendel Brun som innpåsliten kjæreste med Ronny som sitt utpekte offer, har J.K. Rowling latt nyte sider trå frem og midt blant Malecruxer og en mørk fortid, finnes det faktisk rom til latter og tenårings problemer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hi hi boken er veldig bra men det er noen bøker som er enda bedre tenk men harry Halvblodprinsen er en sååååå bra bok:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten Jensen