Husker denne som en fantastisk bok fra barndommen, den har satt spor. Har nå lest den om igjen 50 år senere. Den fenger fortsatt og jeg gleder meg til å lese den for barnebarnet mitt om noen år. Hun bør nok bli 8 år for å få fullt utbytte av den. Dette er magisk lesning for liten og stor. En klassiker innenfor barnelitteraturen.....

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Du har noe å se frem til, Brit!
Jeg leste Den hemmelige hagen for et av mine barnebarn for et par år siden (på en gresk strand:-) ) - til stor glede for oss begge. Høytlesing, å dele gleden over en god bok, er uvurderlig.

Jeg leser for barnebarna hver sommer, og sannelig tror jeg ikke den yngste er klar for Den hemmelige hagen - en bok som aldri "går av moten". Takk for påminnelsen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvor gammel er den yngste? Når omtrent er mange barn klar for DHH?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er enig med Brits vurdering av alderen. Det beror jo selvfølgelig også litt på barnets modenhet og interesser.

Hun jeg leste Den hemmelige hagen for, var 11 og svært interessert at jeg, i pausene, skulle lese høyt fra min bok -- som var Jane Eyre :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp lest den selv, tror nok at 8-9 år er en ideell alder. Oppad er alderen uten betydning..En fantastisk bok, men allikevel såpass avansert i språk og uttrykk at et mindre barn ikke vil ha fullt utbytte av den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  Vaksvik