Jeg prøve å lete litt rundt om det var en egen tråd for bøker til salg, men fant ingenting. De fleste har kanskje laget lister over bøkene dem selger, så da er det jo kjekt å ha et sted å dele listen. Sett link til listen din så andre kan ta en titt, så blir du forhåpentligvis fortere kvitt bøkene og andre kan få gjort fine bokkupp! :)

Her er min liste: https://bokelskere.no/lister/248979/

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Nå er jeg nesten ferdig med ryddingen i biblioteket mitt - og resultatet ble i overkant av 200 bøker til gis bort-hyllen på profilen min. Fortsatt står det 154 bøker igjen i hyllen, har du lyst på en bok eller flere og kan hente dem sentralt i Trondheim - så skriv en melding til meg.

Alle bøkene har nå fått nye eiere og gis bort-hyllen er avsluttet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bøker gis bort.
Jeg rydder i biblioteket mitt og kvitter meg med noen hyllemeter med bøker de neste ukene. Noen har jeg allerede lagt ut i en "gis borthylle" på profilen min - det blir lagt til nye bøker etter hvert. Jeg sletter hyllen om ca 3 uker.
Vil du ha en bok eller flere - så send meg en melding.

Siden jeg gir bort bøker gratis og ikke har kapasitet til å leke postmann, må bøkene hentes sentralt i Trondheim. Bøker som jeg allerede har lovt blir sendt - blir selvfølgelig det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er mine, har 216 til salgs/bytte for tiden. Det går noen til andre bokelskere fra tid til annen. De fleste av fantasybøkene selger jeg for en venn, men bytte går greit der å da jeg bare legger til betaling selv. En del er også rester fra da jeg jobber i byttebutikken i Sarpsborg. Ellers så kommer de fleste av mine egne bøker jeg leser i denne hylla etterhvert, den siste ikke biblioteksboka jeg leste, Svenska mord forsvant med en gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Her er en liste med bøker jeg har ute for salg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gå inn på min egen side og se på til salgs. Artig om noen kunne lage en egen side for bøker til salgs, ja.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her har du en egen tråd for kjøp og salg av bøker, men det har vært lite aktivitet der i det siste....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken Røil