Denne boken har jeg ventet i spenning på. Tror jeg har lest det meste av Karin Fossum og jeg elsker hennes krimforfatterskap. Denne skuffet heller ikke, tror faktisk at "Helvetesilden" er hennes aller beste. Som leser blir du dratt inn i handlingen fra første side og klarer ikke å legge den fra deg før den er lest - denne ble lest på rekordtid. Hun glitrer i kjent stil med godt og presist språk, ingen overflødige ord og setninger, intense, ubehagelige og overraskende psykologiske skildringer. Dette mestrer hun til fulle. Barn er ofte trukket inn som viktige personer i hennes bøker og dette forsterker "uhyggefølelsen" hos leseren. Handlingen bygger seg opp og som leser var jeg ikke i nærheten av løsningen før forfatteren selv ga meg svaret. Jeg hadde nok gjerningsmannen i tankene, men var ikke i nærheten av årsaksforholdene/motivet. Det kom som en overraskelse. Boken er på 148 sider og det er derfor mulig å lese den i "et jafs". Det gjorde jeg. Boka sitter i meg fortsatt...og kanskje kommer jeg til å drømme om den i natt. Skrekk og gru. Til alle krimelskere: Gled dere til denne. Tror jeg kan love at den ikke vil skuffe.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Leste akkurat nå om henne i Aftenposten.Og den fikk mye skryt. Jeg har bare lest Brudd og likte den godt. Leser ikke mye krim, men hun er en krim-forfatterne jeg kan tenke meg å lese mer av og derfor begynne med den første og det forstår jeg er Evas Øye fra 1995. Jeg liker bøker med lite sideantall og 184 hørtes suverent ut for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg snudde om på tallet, det er kun 148 sider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla