Likte den godt. Mye å lære om den spanske borgerkrigen.Får lyst til å lære mer flamencodansing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Fikk også veldig sansen for boken. Den spanske borgerkrigen kan jeg svært lite om, så det var på tide å fylle inn hullene i historie kunnskapenen mine. Også kunnskapene om spansk kultur og liv ligner noe mindre på en sveitserost nå enn før. Denne gangen synes jeg forfatteren får bedre til det å knytte historien opp mot nåtid, enn det hun gjorde med sin forrige bok, øya. Har du lest den?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er enig i at denne boken er bedre knyttet opp til nåtiden enn Øya, og på den måten får hun en noe bedre historie. Forundres imidlertid over hvordan forfatteren bruker samme oppskrift i begge bøker - sterk kvinne vil bryte ut/gjøre opp, finner tilbake til sine røtter, slekter på en enda(?) sterkere kvinne m.m. Ikke imponerende slik jeg ser det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det overrasket også meg at forfatteren valgte og bygge begge bøkene så og si på den samme grunnmuren. Begge historiene er såpass sterke i seg selv at de fint kunne stått alene uten å være knyttet opp i nåtid. Spesielt gjenntagelsen av ekteskapsproblemer og senere oppbrudd trekker ned i mine øyne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hørte Hjemkomsten på lydbok mens jeg pusset opp hjemme. Jeg fikk lyst til lære mer om den spanske borgerkrigen og jeg fikk lyst til å melde meg på salsakurs!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du vil lese mere om den spanske borgerkrigen kan du lese Rose Marie's bokanmeldelse om romanen "Guernica" av Dave Boling. Har kjøpt boka for jeg ble intressert etter å ha lest hva hun skrev. Har ikke lest den ennå, men den ser intressant ut.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er jo fantastisk! Meldte meg som bokelsker i dag og har allerede fått spennende tips til videre lesning. Takk skal du ha Karin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn ChristinVibeke