Har du ikke lest denne boken - BØR det være den neste du leser!!
En av tidenes beste krim-bøker !
Trust me - har lest den ca 10 - 15 ganger - like spennendes ver gang, selv om jeg vet handlingen, plottet, hva som skjer osv. Dette er reneste DRØMMEBOKEN for bokelskere. Hvertfall om de har en forkjørlighet for krim, rettsaker og delvis "underdok"-historier! :)
Kan også nevne - at selv om dette er en side for bokelskere - så er filmen som er basert på boken med Matthew McConnahy, Samuel L. Jackson og Sandra Bullock mm verdt å se. Dette er en av de få tilfellene hvor film ikke ødelegger bok.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Så bra! Disse står i "skal lese"-hylla mi. Alltid koselig og spennende å lese kjempe positive omtaler av bøker som står ulest i hylla! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hei :)
Takk for tilbakemeldingen :) :)

Ja dette er en bok som BØR leses. Man trenger ikke engang være krim-bok fan for å like denne boka. Den er utrolig godt skrevet, den drar deg med inn i handlingen og slipper ikke taket - og er det som blir kalt "a page turner" bok for min del :)
Det er bare så synd at det er ikke så mange som er klar over denne boken. Så og si "alle" vet hvem John Grisham er - men personlig syns jeg dette er hans Mesterverk.
Så når du har lest den - setter jeg stor pris på din mening om hva du selv syns om boken.
Som jeg nevnte i begynnelsen av denne debatten / tråden (?), så er den blitt filmatisert. Og selv om en har lest boken - anbefaler jeg å se filmen også. Det er "unntaket fra regelen om at en film kan aldri bli like god som en bok" for min del. Jeg har lest boken utallige ganger, men dagen etter jeg har lest den, kan jeg sette på DVD'en og se filmen - uten at noe irriterer meg - slik det som oftes gjør når man har lest en bok og gjør "tabben" med å se filmen som er basert på boken.

Har du noen bøker av samme sjanger eller type du kan anbefale til meg ? Om du har setter jeg pris på det :)

Igjen, takk for tilbakemeldingen :)
Settes stor pris på ! :)
Ha en fortsatt fin dag videre - og ønsker deg God Lesing :)

Mvh, Ragnhild - som er helt ny / en "rookie" på dene siden :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal gi deg tilbakemelding da jeg har lest boken! :)
Skriver stort sett alltid litt om bøkene jeg leser her inne ;)
Vanskelig å gi deg tips på lignende bøker da jeg ikke har lest denne enda, men skal ha det i tankene da jeg leser den! Hvis du går inn på profilen min finner du mange gode krimbøker :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R