Siden man først er inne på temaet pseudonymer.. har nå hatt en del diskusjoner om hvem som står bak pseudonymet "Samuel Bjørk". Er det noen om vet hvem det er? Denne personen har akkurat gitt ut krimboken "Det henger en engel alene i skogen" (som jeg i samme slengen anbefaler på det varmeste)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Samuel Bjørk heter egentlig Frode Sander Øien, og er en 44 år gammel forfatter og musiker som nylig har flyttet til Oslo fra Trondheim. Det melder VG i dag. 5/4-14

Han er krimdebutant, men har tidligere utgitt to romaner - deriblant debutromanen «Fantastiske Pepsi Love», som også ble dramatisert på Trøndelag Teater. Han spilte i bandet Sanderfinger, som gjorde suksess på nittitallet, og spiller i dag i I Love Wynona.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leste saken, og ble faktisk utrolig skuffet! Ryktene gikk jo om at det var en litt mer kjent forfatter. Men pytt pytt, boken var god den! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila