Endelig en ny Kallentoftroman!!
Jeg opplevde historien som tight og at de forskjellige delene hang godt sammen. Har blitt skuffet da kriminalhistorien blir borte i personenes "private" historier (som i feks Elisabeth Georges nest siste) ,eller da forfatteren har vært så opptatt av å ta opp ett aktuelt tema (som i Paradisoffer av Ohlsson) at delene ikke henger helt i hop, men i denne romanen synes jeg det fungerer!!
Malins datter Tove har fått stor plass i boka, og hun har gjennom sin sommerjobb og opplevelser med onkelen et kritisk blikk på måten vi tar vare på noen av samfunnets svakeste.
Synes Kallentoft har vunnet på å gi de døde offerens stemme en mindre plass i bøkene.
Jeg syns det er like spennende å følge Malin g Toves historier som kriminalhistorien. Det er lagt ut noen "tråder" til neste bok, og jeg blir nysgjerrig på både privatlivet og karrieren til Malin i fortsettelsen!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der formulerte du det godt, "krimhistorien blir borte i personenes private historier", den må jeg huske. Enig med deg, det irriterer. Jeg kan tåle mange trykkfeil, men når dette skjer biter jeg tennene sammen. Jeg er også glad for at Kallentoft bare har beholdt littegrann av de dødes stemmer, tror dette var noe mange ergret seg over. Takk for flott kommentar, nå sitter jeg og smiler :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl