Jeg har akkurat lest de siste sidene av denne boka og føler meg helt tom. Vet ikke helt hva jeg skal skrive. På forhånd var jeg litt skeptisk pga all den positive omtalen denne har fått, tenkte at SÅ bra kan den jo ikke være? Jeg har mang en gang blitt skuffet pga at jeg har hørt så innmari mye positivt om ei bok og den ikke holder seg i fht forventningene. Likevel så blir jeg veldig nysgjerrig da jeg hører så mye om ei bok! Jeg må liksom gjøre opp min egen mening. Dermed plukket jeg med meg denne boka med veldig blandete følelser tidligere i uka. Dette er tross alt egentlig ganske langt unna favoritt sjangeren min!
Jeg startet på denne natt til fredag og har lest nesten konstant siden, bortsett fra noen pauser innimellom da det ble veldig sterke følelser! Denne boka fortjener virkelig all den positive omtalen den har fått og alle ukene på bestselger listene!
Det har vært en skikkelig følelsesmessig berg og dal bane, og jeg har blitt kjempe glad i personene. De kommer til å være med meg i tankene i lang, lang tid fremover!
Selv om vi er bare i midten av februar er jeg sikker på at denne vil være en av de beste bøkene jeg kommer til å lese i år!
Alle som enda ikke har lest denne bør absolutt gjøre det!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Absolutt helt enig. Jeg leste ut boka på to dager. Gråt meg gjennom deler av den.
Tror også at det er en av de beste bøkene jeg kommer til å lese i år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa