Å kjære vene...så med en munk da. Det var originalt gitt! Vanskelig å tro at samme forfatter har skrevet "Bienes hemmelighet"!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

En venninne og jeg leste "Bienes hemmelige liv" samtidig, og vi likte den kjempe godt begge to. Så gjorde vi det samme med "Havfruestolen". Jeg elsket den, og hun kunne ikke fordra den! For oss handlet det nok noe om hvor vi selv var i livet da vi leste den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Meget enig, både om den ene og den andre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fint at noen er enig med meg. Kanskje jeg skal lese den på nytt når jeg har vært gift i 10 -15 år:) Synes bare det ble gammeldags og tåpelig. Helt uten sjarm med andre ord:) Har du lest ØYA? Jeg likte ikke den heller av mange samme grunner. Bra det finnes bøker for enhver smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes boken var helt nydelig jeg. "Bienes hemmelighet" var bedre - men dette var absolutt ingen dårlig bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig i ovenstående! Biene er i særklasse, men jeg ble så fascinert av den indre prosessen hos hovedpersonen i Havfruestolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da er vi veldig uenige om Havfruestolen, og enige om Biene:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa