Har lest flere steder at denne boka kanskje kommer til å få klassiker status, men det er jeg ikke enig. Den er også blitt sammenlignet med Harry Potter og Narnia bøkene, men etter min menig har den laaaaaangt igjen for å nå opp dit. Jeg hadde gledet meg til å lese Vindeltorn, men jeg ble veldig skuffet. Ideen bak boka er fantastisk, men språket er platt og storyen fenget ikke. La fra meg boka da jeg hadde ca.50 sider igjen, da orket jeg ikke mer. Etter min mening fortjener ikke boka mer enn en toer på terningen, men den får en 4er av meg likevel..Men bare fordi ideen bak boka er så utrolig søt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

mener selv den ikke fortjener mer enn to, men fikk en 3 pga ideen. Jeg tråkket og tråkket på det samme stedet. Prøvde og prøvde, men kom halveis.. Bah..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva