Huff! Huff! Det er sjelden jeg leser så mye vrøvl. Av prinsipp gir jeg ikke opp en bok jeg har begynt på. Men denne gangen var det nære på.. Side på side med innholdsløst pjatt og gjentakelser. Jeg håpet hele tiden at spenningen ville ta seg opp mot slutten. Det gjorde den for så vidt, men spriket mellom intensiteten i hendelsene og den omstendelige fortellermåten ødela alt. Og løsningen til slutt: så sprø, så sprø!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Du er som meg, jeg gir ikke opp bøker jeg heller, ikke en gang bøkene jeg ikke liker:) Aldri hørt om boka og tror ikke jeg skal lese den. Går visst ikke glipp av noe heller?:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti