Lesing er en aktivitet man egentlig kan bedrive de fleste steder, noe jeg også utnytter. Jeg har med meg boken i vesken min når jeg er i byen, tilfelle jeg slår meg ned på en kafe. Da er det koselig å sitte med en bok. Jeg leser når jeg er ute å reiser, i sofaen når jeg koser meg hjemme, når jeg lager mat, på jobb og når jeg trener (ellipsemaskin med lesestativ). Jeg har 2-3 bøker jeg leser samtidig, en som er hjemmeboka, en som er reiseboka og en som er treneboka ;)

Men det er ET sted jeg ikke klarer å lese, og det er på senga. Om kvelden er jeg for trøtt, og om morgenen for utålmodig etter å stå opp.

Hva med deg?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 52 svar.

Jeg leser helst godt plassert i sofaen. Jeg bygger meg opp i ryggen med puter og legger bena rett ut, og der sitter jeg og koser meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg foretrekker å lese på sofaen. På vinteren er det godt å ha tv på i bakgrunnen, ligge i sofaen med en god bok, pledd og kanskje en kopp kakao. Det er veldig sjeldent jeg leser på senga, men det kan hende en gang i blant hvis jeg er på besøk, eller har besøk av andre. Hender jeg leser i bil/buss også, hvis jeg reiser på tur, men som oftest blir det i sofaen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har en stol i stuen , som jeg kaller bokstolen min. Der sitter jeg aller helst, men leser også på jobben. Jeg jobber nattvakter, og er der i ca 10 timer, hvor det ofte er veldig stille. Jeg er avhengig av ro og ha det helt stille når jeg leser. Kanskje dumt men klarer ikke konsentrere meg ellers. Ellers har jeg en bok liggende på do................litt flaut å si dette kanskje , men jeg er nok ikke alene om det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har blitt lest for eller lest selv omtrent hver eneste kveld hele mitt liv, så jeg er ganske så avhengig av å lese litt på sengen hver kveld.

Ellers elsker jeg å lese ute. Også toget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser helst hjemme i sofakroken, men på reise er jo et absolutt must!! Tog, bussturer og lange timer på kjedelige flyplasser druknes i hærlig, spennende og altoppslukende lesing. Gjerne med lav musikk på øret. Som regel bare en bok av gangen, men hender det blir en strandbok og togbok i tillegg. Men sjelden på senga. Da kommer "ole lukkøye" så fort at jeg irriterer meg over at jeg ikke får lest mer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg heiser denne litt, arti å lese!

Ble selv oppmerksom på at når jeg sitter å leser MÅ jeg ha beina krøllet oppunder meg... Er liksom go'stillingen det! Og, når jeg hører på lydbok og det er et spennende parti, så går jeg mye fortere, hehe!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser omtrent overalt. Men spesielle plasser er i min elskede skinnstol, i sofaen og i senga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser nesten overalt. Jeg har stort sett med meg en bok til å lese på t-banen og i lunsjen, men de aller fleste bøkene leser jeg i sofakroken eller stolen min hjemme. Der er det koselig med et sjal og passe med lys. Jeg leser på reise og på tur. Ikke når jeg trener, men det er fordi det går dårlig å kombinere badminton og svømming med bok... Jeg leser på senga og, men ofte så klarer jeg ikke å legge fra meg boka. Er det flere enn meg som har klart å sovne på boka? :-P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kan ikke lese på senga. Alt for ofte at jeg ikke greier legge boka fra meg, til stor fortvilelse når jeg etter fire timers søvn skal stå opp og gå på jobb.... Med et par barn er det t-banen som er mitt sikreste lesested!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I prinsippet kan jeg lese overalt, med unntak av i bilen, da blir det krøll. Ellers så leser jeg overalt, på kjøkkenet mens jeg lager mat, på venterom, på do, i stua, i senga og ute i kosekroken om sommer'n. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser så og si over alt. Jeg har alltid en bok med meg i vesken. Det stedet jeg leser mest er i sengen. På travle dager er det gjerne det eneste stedet jeg får lest i løpet av dagen. Men jeg trenger altså minst et par sider for å klare å sove. Sånn har det vært siden jeg begynte å lese. Det å kunne ligge på senga en sløv søndagsmorgen med en god bok er noe av det beste som finnes.=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker å lese på sengen, men bare når boka fenger meg veldig ellers sovner jeg. Men aller helst liker jeg å sitte i godstolen foran peisen. Med fyr i peisen, tøfler på bena og morgenkåpe. Da koser jeg meg skikkelig. Et sted jeg faktisk ikke klarer å lese er på biblioteket. Selvom det liksom skal være stille der, blir det for mye ting rundt meg som gjør meg ufokusert!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Høres koselig ut :) jeg klarer heller ikke lese på biblioteket. Der bruker jeg heller laaaang tid på å kikke, bla, og se på alle bøkene, men lesing; naij.

God påske

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sengen er det stedet jeg leser mest. Da er tiden MIN og jeg kan ligge til langt utpå natt (og det går bare ut over meg selv..)hvis jeg leser en bok som "driver en videre". Når man har familie og det er "full rulle" rundt en til stadighet, skal man være god om man kan koble helt ut og sette seg ned for å lese. Beundringsverdig og "hatten av" for de som klarer det!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser helst i horisontal stilling, hovedsakelig i sengen. Leser andre steder og i andre stillinger også, men liker godt å lese til jeg slumrer inn.

Spent på hva du trener som kan kombineres med lesing;) En del idretter kan nok utelukkes, som svømming og løping, hehe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

hehe, ja svømming og løping blir vanskelig ;) Jeg leser når jeg trener på ellipse-maskin (???) og sykler/spinning...selvfølgelig kun under rolige økter, hehe

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor som helst - når som helst! Vi bokelskere har et stort privilegium; vi kjeder oss aldri! Boken er med oss overalt. Sitter vi på toget som ganske så sikkert er forsinket eller står alldeles stille, kan vi ganske så rolig lene oss tilbake og fordype oss i litteraturens verden!På legekontoret, tannlegekontoret og hos frisøren kan vi gjøre det samme! Går jeg hjemmefra uten en bok i veska, føler jeg meg naken!Bøker leser jeg overalt og de har gitt meg vanvittig mye glede gjennom livet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det meste jeg leser er fra sofaen min, godt plassert med masse puter.
Den plassen jeg best liker å lese er ute i solen, være seg på stranden eller på verandaen.
Ute på reise så er bøker et must.
Jeg er også mye på sykehuset og der er bøker en av de viktigste tingene jeg har med meg.
Før var det å lese før jeg sovnet noe jeg alltid gjorde, men nå er jeg for trøtt og vil helst sove :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker veldig godt å lese på tog, det må være det beste. Ellers er det flott på sommeren ute, i parker eller på benker. Jeg leser gjerne hjemme i en stol, eller i senga hvis jeg føler for det og belysningen er bra.

Men tog slår alt. Og t-bane, trikk, buss og fly funker ganske bra det óg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser hele tiden, overalt. Hvordan skal jeg ellers få tid til å lese alt jeg vil? I sengen før jeg sover, på badet, på kafe, mens jeg går på gaten, i alle former for kø, når jeg lager mat, spiser frokost - ved minste anledning med andre ord. Men jeg leser i det minste ikke lenger i dusjen eller når jeg er sammen med andre folk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo roligere det er rundt meg, dess bedre blir min lesestund. Så om huset er stille og tomt slenger jeg meg gjerne rundt i sofaen med boken, men det er som regel en eller annen sjel som vil ha med seg noe på tv og da blir det heller at jeg kryper tidlig til sengs og fordyper meg uforstyrret i historiene. Skulle jeg likevel bli forstyrret der så er det helt i orden :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leser også flere bøker samtidig og de ligger overalt i huset, til min samboeres store irritasjon ;) Jeg leser i sofaen i stuen og skal snart skaffe meg egen lesestol. Jeg har også alltid med en bok når jeg er ute og leser når jeg venter på tog, buss og annet. Det har hendt at jeg blir irritert når toget ruller inn på stasjonen jeg skal av, fordi jeg er midt i et spennende parti i boken.

Ellers er jeg som flere avhengig av å lese på sengen, og det hender ofte at jeg legger meg en time før samboeren min for å få lest nok. Når han har lagt seg, leser jeg med god lommelykt. Kanskje ikke helt bra for synet, men er blitt en vane.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser ofte på toget og bussen. Jeg merker at de periodene jeg ikke bruker dette så ofte blir det mye mindre lesing. Selvom man har masse man skulle ha gjort trenger man ikke å ha dårlig samvittighet for å lese på tog og buss fordi man, uansett hvor mye annet man har å gjøre, er pent nødt til å sitte der til man kommer frem til målet. Og da er det vel det samme hvordan man fyller den tiden. Ellers blir det mye lesing blant annet på sengen, på sofaen hos mamma og pappa, på do hvis boka er umulig å legge fra seg, på praksis hvis jeg er tidlig ute. Har også lest når jeg har tuslet til praksisen. Men det er litt risikosport siden jeg går langs bilveien, så prøver å unngå det. Jeg prøver å ikke lese for mange bøker på en gang fordi jeg lenge har hatt problemer med at jeg ikke kommer meg gjennom bøkene jeg starter på. Men den siste tiden har jeg vært flink fordi jeg leser jevnlig og fordi jeg holder fokus på en ting av gangen. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er noe helt spesielt med å lese på reise. Som du sier kan man ikke gjøre annet enn å vente på at man kommer frem, og da kan man leve seg helt inn i boken uten et snev av dårlig samvittighet (Nå merker jeg at jeg gleder meg til morgendagens togtur til påskefjellet). Blir ofte til at jeg kjøper en bok på flyplassen om jeg skal langt i tilfelle jeg går 'tom' for bok underveis...

Har forresten alltid en pocketbok i vesken, så slipper man å irritere seg over mennesker som kommer for sent :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

jeg leser på buss til og fra jobb, da får jeg alltid lest masse. Så leser jeg i godstolen hjemme, på sofaen eller på sengekanten. Om sommeren leser jeg overalt, parker, stranda, kafe etc. På vinteren begrenser det seg til inne-lesing. Liker veldig godt å lese ute :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser helst på sofaen med et teppe rundt meg og en kopp te ved siden av, eller ute i solstolen på verandaen om sommeren. Og det må være helt stille. Før leste jeg alltid før jeg skulle legge meg, men nå klarer jeg det ikke lenger. Enten sovner jeg, eller så er jeg så sløv at jeg ikke får med meg noen ting og må lese alt om igjen neste dag. Kan heller ikke lese i bil/buss/tog osv. fordi jeg fortsatt blir reisesyk. Haha

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser i godstolen eller fra sofaen, - på hytta eller hjemme. I solstolen på terassen dersom været er bra. Er jeg ute og reiser (overnatting) så har jeg alltid bøker med meg og leser på hotellsenga, - men aldri før leggetid; da sovner jeg før jeg får kommet i gang! Og bøker er et must når en drar på stranda. På ferja blir det også lesing, - hvis jeg ikke er så heldig å treffe på noen kjente:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Hei. Fin tråd du har startet:o)

Jeg har bøker overalt og leser flere samtidig så jeg får slippe å hente en bok hver gang jeg skal lese noe (så er nok kanskje litt lat av meg)

Jeg har en bok i sekken som jeg alltid har med meg. (Å glemme av å ha med en bok er som å glemme å ha med mobilen...). Den boka leser jeg når jeg sitter på bussen til skolen og når jeg venter på at forelesningene skal begynne og mellom forelesningene. Da slipper jeg å kjede meg :P

Har også bøker i stua som jeg leser i godstolen, gjerne med tv-skjermen på i bakgrunnen hvis det ikke er noe spesielt å se på.

På nattbordet har jeg en haug med bøker (som aldri ser ut til å krympe)Jeg får aldri sove uten å ha lest en god del sider, så jeg leser som regel en time eller to før jeg sovner, gjerne enda flere timer hvis boka er skikkelig spennende:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Badekaret! Skulle bare hatt et fint stativ for å holde boka..

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Badekaret, yndlingplassen min også, stille og rolig og et sted der konsentrasjonen er på topp. Av den grunn ser det ut som om en del av mine bøker har vært ute i storm:).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

spennende! :D skulle eksistert vanntette bøker ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser på senga, på sofaen, på flyet/bussen/i bilen, på stranda, i solstolen, og av og til når jeg er ute og går. Ser veldig frem til å kunne sette meg ut i solveggen og lese om noen uker :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

når du går? åij, hvordan får du til det! :D maksimal utnyttelse av lesing m.a.o

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er ikke verre enn å holde boka litt lavt slik at man samtidig kan ha en lite blikk på veien man går på :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leser spesielt på bussen til/fra jobb. Ellers overalt, har alltid med en bok i veska.

Leser flere bøker samtidig, da én av dem ofte er så stor og tjukk at jeg trenger trillekoffert for å bringe den rundt. Da blir det hjemmeboka, og jeg kjøper en tynnere pocket til å ha i veska.

For tida ligger De velvillige på nattbordet, mens Hotel on the corner of bitter and sweet befinner seg i veska.

Å lese på trening har jeg ikke prøvd, men det er kanskje en god idé for å ta fokuset bort fra treningsslitet? ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, jeg tenker ikke så mye over at jeg trener når jeg leser, tiden går fort da! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På café, på trikken, på parkbenker om sommeren, på senga om kvelden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser helst i sofaen med noe å spise. Leser også en 10-20 sider om kvelden (noe jeg etterhvert har blitt avhengig av samme hvor trøtt jeg er) på senga. Ellers elsker jeg å lese på tog, fly og buss og i bil - heldigvis blir jeg aldri kvalm av det. Jeg klarer imidlertid ikke å lese mens det er mye støy rundt meg, det må være nogenlunde stille, så steder med mye folk egner seg ikke for lesing for min del.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle ønske jeg også klarte å lese på senga, det virker så kos! Hehe :)

Jeg MÅ ha lyd rundt meg, gjerne tv og musikk på når jeg er hjemme ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, kos er det. :-)

Litt lyd her og der er bra å ha, men aller helst er jeg i en stille skog med natur og hund. Altfor sosial har ingen kalt meg... :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynner gjerne å lese flere bøker og så velger jeg ut den jeg føler mest for å lese. Kan lese overalt (bortsett fra bussen - da blir jeg kvalm), men er herlig å ha noe bra å fordrive tiden og kose seg med:) Mitt favoritt lese sted er kanskje senga, da er alt så rolig.

Hørtes veldig artig ut å lese mens man trener, aldri prøvd:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Åij, men leser du de du valgte bort senere da? Det er mitt store problem, jeg får så dårlig samvittighet om jeg ikke leser ferdig en bok jeg har begynt på, hehe!

Synes det er praktisk å lese på trening, selv om det kanskje ikke ser så smart ut. Men når andre løper på tredemølla og prater i telefon samtidig trenger jeg kanskje ikke bekymre meg om det ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser de som oftest, men ikke alltid, kommer an på boka, lite dårlig samvittighet på det området heldigvis (den dårlige samvittigheten går for at det ikke er pensum:p).

Hehe. Lurer på hvor du trener jeg nå;) Aldri sett annet enn ipod på de som trener.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, ja, pensum er overraskende nok fryktelig nedprioritert hos meg ;)

hehe, trener på nautilus i harstad, og der er det et par raringer som prater i tlf mens de trener ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Favorittstedene mine er sofaen, senga, fly og tog. I tillegg har jeg for det meste ei bok på øret når jeg går tur.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbok ja, føler du at du får samme "leseopplevelse" med en lydbok kontra en vanlig bok? Jeg er så redd jeg skal gå glipp av "go'følelsen" jeg, så har ikke turt, hehe!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nesten alle bøkene jeg har "lest" de siste 6 årene har jeg "gått eller syklet"...jeg "går" en til to lydbøker i uken, det jeg leser av vanlige bøker er for det meste fagbøker. Da jeg startet med det, trodde jeg det skulle være vanskelig å konsentrere seg, men det er en vanesak..nå er det slik at jeg må ut og gå for å få "lest".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg leser i sofakroker, på vei til jobb med buss eller trikk. jeg leser gjerne på kafeer.. jeg leser kun en og en bok av gangen, og den drasser jeg med meg rundt over alt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har gjerne fler bøker "på gang", en krim på senga om kvelden, en "dypere" på ettermiddag/ledige stunder, gjerne en lydbok når jeg går tur, rydder hus, og kanskje en liten en som får plass i veska når jeg tar t-banen som er så kjedelig. Noen ganger må jeg tenke meg om for å komme inn i handlingene igjen, men det går jo greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandHarald KEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTorill RevheimTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam BillisonGodeminesiljehusmor