Dette er virkelig et skikkelig eventyr av en fortelling, en feel-good bok for jenter fra 12 års alderen og oppover. Jeg sier eventyr, for historien er ikke veldig realistisk, man må lese boken for det den er. Gjør man det tror jeg man vil få en flott leseropplevelse. Tenåringen i meg hadde elsket denne boken det er jeg helt sikker på, den 26-år gamle utgaven av meg liker også dette søte eventyret. Boken er full av referanser til den virkelige moteverdenen som jeg er helt sikker på at de som er veldig opptatt av mote vil sette stor pris på. Tråder er delt opp i relativt korte kapitler så for de som ikke er så glad i å lese kan man ta mange små pauser innimellom(men jeg vil tro leserne i målgruppen sluker denne boken ganske fort).

Det eneste jeg har litt problemer med er språket i oversettelsen, men det er mulig jeg hadde reagert på i den engelske versjonen også. Det er noe med det ungdommelige språket som føles litt kunstig. Jeg holder på med Flyveren av Eoin Colfer og akkurat som Tråder er denne også oversatt av Cecilie Winger, Flyveren er en av de beste oversettelsene fra engelsk jeg har lest på lenge, så jeg vet damen kan det å oversette. Når det er sagt så leser jeg stort sett bøker som er skrevet på engelsk på orginalspråket så for de som ikke leser spesielt mye engelsk så vil man kanskje ikke reagere på språket.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

BookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsa