Denne boken var en fryd å lese! Drivende, underholdene og umulig å legge ifra seg. De utrolige vendingene og sannhetene gjør virkelig boken til en av de beste jeg har lest i år!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Helt enig, fantastisk bok, overraskelser hele veien og ikke et dødpunkt på 617 sider. Dette er bare årets bok og den annbefales sterkt. Er alltid skeptisk når bøker roses i skyene, men i dette tilfelle er det fortjent. En sterk sekser. Løp og kjøp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, spennende var den - men er det en bok man vil huske lenge, lenge? Man hadde det i hvert fall hyggelig mens man leste eller lyttet den. Lenge siden den er lest, men jeg kom over kladd-notatene på den i dag, så fikk jeg repetert den, og omtalt den i bloggen
Det er et fåtall av bøkene jeg leser som jeg får tid til å blogge om, av og til kommer jeg over notater tatt under lesingen, og så blir det en blogg-post likevel, slik også med denne, lest for lenge siden. Det er ikke alt man leser man rekker å blogge på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl