Fengslende roman om skyld, skam og soning.

Allis Hagtorn, historiker og programleder på TV. Forlater mann og jobb etter en offentlig sex-skandale. Hun søker på en jobb som gartner langt ute på landsbygda, og til hennes egen forundring får hun jobben. Hun skal stelle hagen og lage mat til Bagge, i all den tid kona hans er på reise.
Det eneste Allis ønsker er å gjemme seg bort, og sier derfor ja til jobben. Dette kan bli starten på noe nytt. Etter hvert utvikles det følelser mellom partene og det viser seg at konas reise er langvarig. Uten retur. Bagge er mørk og mystisk, hvem er han og hva vil han egentlig med Allis?

Jeg mener Agnes Ravatn er en fabelaktig essayist. Fugletribunalet er forfatterens 2. roman. Jeg var kjempespent på denne romanen. Visste ikke hva jeg kunne vente. Og jeg ble veldig overraska. I positiv forstand. Denne er lettlest og til tider litt guffen.
Kan anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe Solberg