En helt utrolig bok! Nydelig, gripende og vemmelig, alt i et. Kjærlighet og svik på sitt beste og verste... "For deg, tusen ganger til". Snakk om å bringe fram følelser hos en leser! (Sukk) Jeg så filmen etterpå, men det var en utrolig skuff! (For meg hvertfall)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

[ Slettet av bruker ]

Eg synest filmen var bra. Ikkje så bra som boka, men slett ikkje verst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er bra vi har forskjellige meninger :) Jeg bare følte ikke at følelsene kom fram i det hele tatt og at mye vesentlig manglet. Jeg hadde sikkert likt filmen om jeg så den før jeg leste boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er helt enig med deg, filmen er mye svakere enn boka, likte ikke den..Følelsene i boka var helt utrolig. Det kom tårer flere ganger mens jeg leste i denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMartePiippokattaAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.Hanne Kvernmo RyesiljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald KLene AndresenIngeborg GAudhildChristofer GabrielsenEgil StangelandAlice Nordli