"Black magican's trilogy" av Trudi Canavan. Ganske klassisk fantasy med et samfunn der trollmenn og magi er en viktig del. Veldig kul! Finnes også en oppfølgertrilogi og en enkeltbok her.
"Soldier son"-trilogien av Robin Hobb. Litt annerledes fantasy, der fokus er på urfolk og magi. Denne har mye skildringer, spesielt i første bok og er kanskje ikke tingen dersom du vil ha action hele tiden. Men anbefaler den på det sterkeste!
Anbefaler også "The magicians" av Lev Grossman. Kan vel kalle det en voksen versjon av Narnia og Harry Potter. Her finnes det også en oppfølger, men den har jeg ikke lest ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Her ser det ut som om det er mye bra, så tusen takk! :D Skal definitivt sjekke dem ut ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

gretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KEllen E. MartolPiippokattaReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine SundalHilde Aa