mmm, god bok, god historie, godt skrevet. Lettlest og fengende fra første side. Forfatteren har gjort en god jobb.Kan anbefales hvis en ønsker ei bok som ikke "krever" mer av leseren enn at en ønsker underholdning....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Åhh! Jeg koste meg sååååååå masse med denne boka! :) hvorfor blir ingen andre av hennes bøker oversatt?? Og hvem skal man motivere for å få til dette? Jeg jobbet på Notabene en gang i tiden og solgte mange mange eksemplarer av denne på ren anbefaling! :) Har du tips til lignenede bøker?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koselig svar på innlegget mitt :-)) ja, tror nok jeg har forslag, men må tenke litt først... Akkurat nå har jeg nok med å storkose meg med at det er fredag kveld og helg... og gleder meg til å avslutte boken jeg nå har lest en stund.. shantaram.. ligger under puten min i sengen og venter på at jeg skal avslutte noen ukers lesing.. ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå har den hvite dronningen også kommet på norsk! Jippi! Og jeg har vært i London og kjøpt åtte bøker av forfatteren. Hihi..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig med deg Gerd. Jeg likte denne boken kjempegodt!! Den var underholdende, spennende, og godt skrevet. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bra beskrivelse av boken. Ikke akkurat et litterært mesterverk, men absolutt underholdende. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TBjørn SturødMonica CarlsensiljehusmorInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone H