Forlagets anmeldelse av Historikeren er slik som vekker min interesse - gamle brev og bøker, bibliotekbesøk, (litt)kjærlighet og mysterier! Heldigvis ble jeg ikke skuffet. Boken har handling fra rundt om i verden, på jakt etter Grev Draculas hemmelighet. Det er prøving og feiling, og hovedpersonen og hennes medsammensvorne blir både hjulpet og sviktet underveis. At deler av historien ikke er realistisk brydde jeg meg ikke om, da det var så spennende at jeg ikke hadde annet valg enn å fortsette å lese. At den er på nesten 900 sider er bare positivt når det er så spennende, interessant og velskrevet som det Historikeren nettopp er.

Jeg synes Kostovas bok er i samme sjanger som Da Vinci koden, bare tusen ganger bedre! Kostova har et mye bedre språk enn Brown, og det er ikke tullete kapitler på to sider hvor meningen er å holde leseren hekta. Historikeren er så velskrevet og spennende at det nesten er umulig å legge den fra seg. Kan virkelig anbefale denne :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg kan dessverre ikke si at jeg er enig med deg her. Jeg synes boken var både kjedelige og langtekkelig. Jeg brukte laaang tid på å komme meg gjennom den boka. Men det er godt vi alle er forskjellige :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En skikkelig murstein av en vampyrbok, som jeg leste på få dager - klarte heller ikke å legge den fra meg. Hvem skulle trodd at en historikers hverdag kunne være så spennende? Jeg har en master i historie og er (heldigvis??) ikke i nærheten så langt :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av mine absolutte favoritt bøker. Holder på å lese den for andre gang nå ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det samme her :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er enig innledningsvis, men syntes den tapte seg etterhvert, ble mye reising og syntes den endte litt kaotisk, men går fint inn i sjangeren om vampyrlitteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim