Skolelæreren Steven Smith får en sms fra broren sin. Han henter døtrene sine fra skolen med en historie om at moren er skadet. Han henter moren fra jobben med en historie om at døtrene er skadet. Så begynner han å svindle til seg en båt. Apokalypsen har begynt, så nå skal familien reddes.

Slik begynner Under A Graveyard Sky, første bok i en ny serie av John Ringo. Ringo er en forfatter jeg har blitt anbefalt mange ganger, så jeg bestemte meg til slutt å prøve noe fra ham. Og angrer ikke et sekund, for dette var skikkelig bra. Boken ble nærmest lest i ett. Zombie-virus har jo blitt gjort så mange ganger nå, men Ringo klarer å skille seg ut fra røkla. Han har prøvd seg på en mer vitenskapelig fremstilling, og det får historien til å virke mer troverdig. Legg til spennende action-scener og interessante personligheter, og en liten dose humor, så blir dette en fantastisk leseopplevelse. Jeg har allerede forhåndsbestilt oppfølgeren som kommer i slutten av februar (og bok tre som kommer i slutten av 2014).

Ringo skriver veldig bra, og klarte å engasjere meg allerede fra første side. Han klarte til og med å gjøre vitenskapelige virus-diskusjoner spenende. Boken er todelt, første del omhandler selve forfallet av sivilasjonen når zombie-viruset sprer seg. Så følger vi en gruppe overlevende som prøver å klare seg i et lite båt-samfunn på havet.

Min favoritt i boka, må være den trettenårige jenta Faith. Hennes sjarmerende, men krigerske vesen, og hennes usedvanlige "zombie-killing-skills" får selv hardbarkede militærfolk til å måpe i beundring. Selvfølgelig har hun alltid med seg kosebamsen Trixie i ryggsekken også. Jeg gleder meg til å se hva som skjer med henne og familien i neste bok.

Under a Graveyard Sky er en skikkelig bra bok. Anbefales.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hei.
Hvor fikk du tak i boken?
MVH.
Jan-Olav
(tror vi to er de eneste som har boka på lista)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin