En utrolig følelsesladdet bok, klarte nesten ikke legge den fra meg. Den fikk meg til å le, gråte og tenke over hvor viktig det er å vise folk at man bryr seg. Vil påstå at det er en av de beste bøkene Nicholas Sparks har skrevet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt enig. Har aldri brukt så lang tid på en slutt før, ikke fordi den var dårlig men fordi jeg hadde tårer i øynene. Nå skal filmen sees :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sent ute jeg , jeg ser at flere har lest denne for over ett år siden. Men den kom som hovedbok i bokklubben nå , jeg trodde derfor at den var ny. Visste ikke at bokklubber "opererer med gamle bøker? Denne er er også på film ifølge min datter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig i at dette er en god bok, men det hadde vært kjekt om Sparks for engangs skyld kunne skrive en bok som ikke har en bittersøt eller trist slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Egentlig helt enig der, men samtidig er det noe av hans særpreg som forfatter. =)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeStig TAvaCarine OlsrødKirsten LundReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie