Topp underhaldning

Sjølv om ein neppe kan karakterisere dette som stor litteratur, opplevde eg boka som spennande,fantasifull og humoristisk. Skildringane av Venezia er i seg sjølv ein god grunn til å lese boka, iallfall fekk eg lyst til å reise til denne eksotiske og særegne byen nok ein gong. Wiik må ha eit hjarte for byen - det verkar som han kjenner den godt.
Historia er fantasifull med innslag av droner, musikk, erotikk og dei mest hasardiøse hendingar - sjølv om ein anar - som i dei fleste fantastiske forteljingar - korleis det vil ende......
Så- om boka til tider kan framstå både som lite truverdig, og med tildels svulstige formuleringar her og der, så likte vi den svært godt her i huset. Nokre fornøyelege timar hadde vi med Wiik som opplesar.
Var nesten lei oss då den var slutt.
Topp underhaldning! :-) - og vi gav boka kar 4

(innlegget er kraftig redigert, men meininga mi er den same)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ei krimbok meget sterkt krydret med erotiske skildringer, der den alltid tilstedeværende eksmannen (til politikvinnen Cathrine Price) nemlig operaelskeren og frilancejournalisten Tom Hartmann, roter seg bort i de mest usannsynlige hendelser i Venezia, fordi han skal leite etter den forsvunnede brudgommen til ekskona Cathrine, nemlig kjekkasen Peter Werring, han som fant det for godt å stikke av mens bruden var på vei opp kirkegolvet.
Ikke nok med det, men det som skjer i Venezia har også tilknytning til hendelser og mord i Boston, USA.
Joda, dette var fantasifullt og underholdende!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan nok være enig i det meste du skriver her. Men som jeg skrev til en som hadde lest "Inferno" av Dan Brown. Konstig at handlingen til begge bøkene stort sett var lagt til Venezia og at begge hadde utførlige skildringer av byen, artigt. Har lest begge selv selvsagt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalKirsten LundLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHarald K