Dette er vel egentlig ikke en diskusjon, men jeg følte for å skryte av biblioteket vårt her i Alta! For en tid tilbake startet de et prosjekt som de kaller "Leserne anbefaler" hvor man kan anbefal bøker man har lest der ved at det legges et bokmerke i boken som det står "Anbefales av: navn." Så er alle som er med å anbefale bøker vinne kinobilletter. Nå har de tatt det ett skritt lengre og har startet med "Biblioteket anbefaler", med en liten vri....Bøkene er pakket inn! Du som låner vet altså ikke hvilken bok det er før du har pakket den ut. Dette syns jeg er en skikkelig spennende og fantastisk idè! Jeg var å lånte en sånn overraskelsesbok idag, og da jeg kom hjem fant jeg ut av den jeg har fått med meg heter "Den lukkede bok." Er kjempespent på hvordan den er!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Wow, det var en kul idé!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant?? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

mhm!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så utrolig kult at de finner på sånne kreative ting! Hørtes veldig gøy ut. Håper du liker den overraskelsesboken du lånte da! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka var "Den lukkede bok" og jeg syns den var veldig bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Da har du noe å glede deg til - god bok :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

LailaJulie StensethChristofer GabrielsenAnne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica Carlsen