Danyal er norsk eks-soldat i Afganistan, med pakistansk bakgrunn. Han finner et levebrød som leiesoldat i krigsherjede land, og utstår ikke kjedsomheten i fredelige Oslo.
Danyal er ærlig på den egentlige grunnen til at han velger å dra ut i krigen. Det er forventet at man skal kjempe for flagg & fedreland, eller demokrati & religion, men egentlig vil de unge guttene bare ut og oppleve noe som er større enn dem selv.

Dette er en bok som gjør inntrykk. Det er mye brutalitet, og jeg får virkelig innsyn i hvor avstumpet man blir av krig og vold.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila