Hver for seg er det flere av historiene om familien Lindberg, Arne, Elise, Thea, Christoffer og Joachim som er gode og fengende. Men det blir for mange ord, for mye preik. Boken kunne med helle vært redigert strammere og 150 sider kuttet. Mye bra, men ikke bra nok. Bruk høsten på andre romaner.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Fofatter er som Joachim i romanen. Desperat etter å fremstå som intellektuell og faen ta den kommersielle siden. Men vi ønsker å bli underholdt når vi leser en bok, ikke bli peppret med fakta som er totalt urelevant og fullstendig bortkastet på den stille bokorm :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig, for mye pjatt. Husk at folk vil underholdes og ikke blendes av dine fantastiske geniale obsevasjoner. Mange sider med surfer historie - smalt og sært!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat blitt ferdig med boka, den siste delen leste jeg på ren trass. Grunnen til at jeg fikk lyst til å lese boka, var de gode omtalene den hadde fått, men må si jeg ble skuffet. Selve temaet er bra, men etter min mening er språket unødig tungt og svulstig. I tillegg er boka for lang, jeg hadde ikke utbytte av de detaljerte skildringene av intrigene i dansemiljøet, dessuten er min interesse for surfing lik 0. Men selvsagt, for den danse- og surfeinteresserte, er disse delene av boka sikkert interessante!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synd du ikke likte den. Jeg er enig med deg med de 150 sidene, men bortsett fra lengden, likte jeg boken godt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila