Eg tenker i same baner.

Så prøver eg å hugse på at avisene også ynskjer å selge, og i denne fasen så gjer dei det ved å vinkle sakene slik at dei vekker mest mogleg harme hjå lesaren. Derfor nøler eg litt med å vere bastant, men ut frå det eg har fått med meg av saka hittil så virker det også for meg som at det var feil å gi ut boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Aftenposten sin anmelder er forøvrig positiv til boka. Det er fint at nokon nyanserer dei negative karakteristikkane som har dominert i pressa hittil. Men det skal litt meir enn dette til for å overtyde meg om at det var uproblematisk å gi ut boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin