Dette er en utrolig fascinerende bok. Jeg liker godt Saramagos skrivemåte. (Men han har så utrolig lange setninger at jeg må lese kommaene som et punktum for å få med meg innholdet).

Jeg har lest flere bøker av ham, men synes dette er den beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg er en stor fan av Saramago, men denne har jeg ikke hørt om. Noterer den umiddelbart på ønskelisten, etter dine kommentarer. Leser meg opp på Saramago og Fernando Pessoa før Portugal til høsten.
Så langt er Det året Richardo Reis døde min favoritt. Vi har diskutert den her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du lest "En beretning om blindhet" av samme forfatter? Den likte jeg også svært godt. Surrealistisk, tankevekkende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg har ikke det, men den står på leselisten min. Jeg har lest En beretning om klarsyn, og ble først etterpå (av bokelskere) gjort oppmerksom på den er en oppfølger til En beretning om blindhet. Planlegger å lese den på nytt, etter at jeg har lest En beretning om blindhet Takk for anbefalingen til deg også!

Nå er jeg i gang med En flåte av stein. Kostelig! Kommer tilbake med mer om den senere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Antagelig det mest lavmælte jeg har lest av Saramago. Det skjer ikke all verden i hovedpersonens tilknappede liv men at en allikevel føler seg så revet med viser sporene av en stor forteller.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er også min favoritt. Når det gjelder de lange setningene, så liker jeg dem godt. Setningene hans gav grunnlag for en leserytme som var helt ny for meg da jeg først leste boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla