Dette er altså oppfølgeren til Lobotomisten, som kom ut i 2012. Som dere kan se av anmeldelsen min av denne boken, syntes jeg historien ble dratt vel langt ut på slutten. Og dessverre fortsetter Heksedoktoren på samme måte. Bortsett fra en forholdsvis spennende start, dabbet boken av til å dreie seg om gjøren og laden i favelaen, der vi blir veldig godt kjent med livet og troen slik det arter seg i Rios slum.

Så tar det seg veldig opp igjen på slutten, når Tom ankommer Rio (dette står allerede bak på boken, så det er ingen hemmelighet at det ender slik). Jeg skulle ønske at disse to bøkene hadde vært slått sammen til én – for meg ble slutten på Lobotomisten og starten (og godt halvveis) av Heksedoktoren bare et veldig langt mellomspill mellom handlingene som virkelig henger sammen, og som i mitt hode er de bærende elementer. Da hadde vi sannsynligvis sett en bok med alle ingredienser av spenning, action, makabre elementer og søken etter hevn, og mindre at dette som jeg føler er et mellomspill…

Les flere anmeldelser på ritaleser.com

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Å nei, en treer? Jeg satt meg akkurat ned med Lobotomisten, for jeg følte at jeg måtte lese denne først. Forstår på din omtale at det er viktig. Kanskje jeg skal lese de 100 første sidene av Lobotomisten også gå videre til Heksedoktoren?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes Lobotomisten er mye bedre enn Heksedoktoren, så den kan du egentlig fortsette å lese :-) Og Heksedoktoren er en direkte oppfølger, så det er greit å ha lest dem i rekkefølge. Og dessuten, det kan godt hende du liker Heksedoktoren, selv om jeg ikke gjorde det :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBerit B LieKirsten LundGunillaRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyemgeIngunn SLilleviTurid KjendliePiippokattaStig TPirelliAnne-Stine Ruud HusevågTine SundalLailaMarteAmanda ATanteMamieElinBeReadninggirl30FarfalleEllen E. MartolJulie StensethBeathe SolbergMonica CarlsenRandiAHege H.siljehusmorTheaflaTore HalsaTone SundlandConnieOda Marie HMarianne  SkageBjørg L.Daffy EnglundalpakkaMads Leonard Holvik